Zdovojni smo s spletno stranjo ter tudi z odnosom in upoštevanjem naših želja pri izvedbi.

Kamnoseštvo Korpar, Mitja Korpar s.p.

Smo zadovoljni z odzivnostjo in izvedbo strani!

Supersi, Rok Klemenčič s.p.

Strokoven, celovit in oseben pristop so dodane vrednosti zaradi katerih radi sodelujemo s Kolomedio.  Mala rastoča podjetja, ki šele začenjamo z digitalnim marketingom, potrebujemo znanje, nasvete, usmeritve in predloge in  tega Juretu ne manjka.

ID Shop s.o.o.

Super Arbeit. Ist eine tolle HP geworden.

Gasthof Hotel zur Post

Vrhunske fotogafije!!! Strokovno svetovanje in korektno zaključen projekt. Priporočam 🙂

Albomay d.o.o.

Strokovno, razumljivo in odlično svetovanje in zdelava spletne strani. Zelo dobro prilagajanje stranki in hitra odzivnost. Vredno daljšega sodelovanja za oglaševanje ali morebitno nadgradnjo spl. strani.

Silvaventus d.o.o.

Spletna stran je bila narejena hitro in skladno z našimi pričakovanji. Priporočam!

Niletech d.o.o.

Spletna stran je bila izdelana profesionalno. Kolomedia.si so se prilagodili našim potrebam in zahtevam. Tudi komentarje in predloge o spremembah določenih podrobnosti so upoštevali, prav tako pa je bilo vse dokončano glede na naš terminski plan.

Gostinstvo Zabregar, Jože Godec, s.p.

Mladenič , je zelo korekten, pristopni in spoštljiv. Zahvaljujem se mu za prisrčni in iskreni pristop, do stranke in izdelave naročene storitve.

TKP MOST d.o.o.

Ausgezeichnetes Service ! Verlässlich oberste Klasse ! Kompetent und Entgegenkommend ! Unheimlich Schnell und Precise …….der beste Designer den ich je kannte !!!!!HVALA!!!

Koller Kanalräumung GmbH

1 2