Spletna stran ni prilagojena za mobilne naprave

Ali ste vedeli, da več kot 65% Slovencev uporablja mobilne naprave za brskanje po spletu. Dan danes je nujno, da je spletna stran prilagojena mobilnim napravam, da lahko uporabnik optimalno dostopa do spletne strani kjerkoli, ne samo iz računalnika. Prenova spletne strani - spletna stran bo prilagojena za mobilne naprave (tablica, telefon).

Kako izgleda prilagojena spletna stran za mobilne naprave si lahko pogledate tukaj.

 

Več kot 65% Slovencev uporablja mobilne naprave za brskanje po spletu

 

prenova spletne strani

prenova spletne strani

Spletna stran se nalaga počasi

Počasna spletna stran odvrne uporabnika k ogledu vaše spletne strani.

Več kot 30% uporabnikov spletno stran zapusti, če se ta nalaga več kot 3 sekunde.

Zelo pomembno, da spletna stran deluje hitro. Predstavljajte si, da obiščete spletno stran in čakate in čakate in čakate. Naveličani ste čakanja in spletno stran zapustite.  Prenova spletne strani - spletna stran se bo nalagala hitreje, kar pomeni več obiskovalcev na vaši spletni strani.

Zelo je pomembna hitrost nalaganja spletne strani.

 

Spletne strani ne morem urejati sam

Uporabljamo CMS sistem WordPress, ki vam omogoča enostavno urejanje vsebine, dodajanje fotografij, urejanje in dodajanje strani, pod strani in še.... Urejevalnik je v slovenskem jeziku. Prenova spletne strani - spletno stran boste lahko urejali sami, kar posledično zmanjša tudi nadaljnje stroške.

Lahko pa spletno stran vzdržujemo tudi mi. Več si lahko preberete tukaj.

Enostavno urejanje spletne strani

prenova spletne strani

prenova spletne strani

Spletna stran izgleda zastarelo, neprivlačno

Spletna stran je ogledalo vašega podjetja. Uporabniki lahko vidi kdo ste, kaj ponujate, zato je nujno, da je spletna stran oblikovana profesionalno. Uporabniki dlje časa ostanejo na profesionalno oblikovani spletni strani, kot na tisti, ki ni lepo oblikovana. Lepo oblikovana, profesionalna spletna stran vzbuja občutek zaupanja. Prenova spletne strani - spletna stran bo izgledala moderno bolj privlačno. 

Zelo je pomemben profesionalni izgled spletne strani